Wie denken we dat we zijn

Als het gaat om onze expertise, denken we (nou ja, wéten we, in alle bescheidenheid) dat we een goed uitgebalanceerd, nieuwsgierig, opmerkzaam, creatief, intuïtief, gedreven, kundig, ijverig, energiek, ambitieus, pragmatisch, nauwkeurig, esthetisch getalenteerd en kennisdorstig stelletje professionals zijn. Voeg daar onze oprechte liefde voor het vak aan toe, plus de voldoening die we halen uit de nauwe samenwerking met onze klanten, en je hebt misschien wel de gouden formule te pakken voor ons succes als merkbouwers.

Wij helpen onze klanten begrijpen waar ze nu staan met hun merk, laten hen zien, waar ze zouden kunnen staan én reizen met hen mee op de weg ernaartoe. Tijdens die tocht delen we graag, hoe we op basis van onze kennis en ervaring over de dingen denken - zowel onderling als met onze klanten. Tegelijkertijd zijn goede ideeën meer dan welkom.

Die Jongens zijn voor ons als een externe spiegel op het gebied van marketing. Strategisch een hele fijne en inspirerende sparring partner, die ons op de juiste momenten net die extra push geven om verder of anders te denken. Ze gaan voor de lange termijn en laten zich niet (af-)leiden door korte termijn “winstpakkers”, zowel in de samenwerking met ons als in individuele projecten.

Amber Donkervoort

Donkervoort Automobielen

Wij werken sinds 2016 samen met Die Jongens. Sinds die tijd is die samenwerking steeds intensiever geworden en ontwikkelen ze voor en samen met ons continue nieuwe concepten, die niet alleen op papier fraai lijken, maar ook in de praktijk een succesvolle zet blijken.

Rolf van Zanten

The Silver Mountain

Ze zijn meer dan designers, die grafisch mooie sites maken: ze wisten zich echt te verplaatsen in de uitdagingen waar consumenten, die op zoek zijn naar een private lease auto, mee worstelen.

Derk Wagelaar

Leaseauto.nl

Die Jongens hebben veel kennis van ons vrij complexe assortiment. Dat maakt het heel gemakkelijk om duidelijk te maken wat je nodig hebt. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg en komen ze binnen no-time met een oplossing.

Menno Bouwens

Axa Home Security

Die Jongens werken niet voor je, maar mét je. Ze verdiepen zich in je markt en producten en denken tot in de kleinste details met je mee.

Daniëlle Wolfs

Axa Bike Security

Wanneer Die Jongens ons adviseren, doen ze dat als ‘one of the guys’: altijd oprecht geïnteresseerd en gemotiveerd om ons verder te helpen.

Nils van der Waal

Bureau Bouwkunde

In de samenwerking met hen valt direct een andere kwaliteit op: Die Jongens weten scherpte aan te brengen. Dat doen ze met enige mate van ‘positieve confrontatie’: ze stellen soms lastige vragen om zaken helder te krijgen. Niet altijd leuk, maar ook onmisbaar voor een optimaal resultaat.

Suzan Aardewijn

Gemeente Nieuwegein

Ze maken niet alleen veel moois, ze denken in de context van het grotere geheel en hebben de blik op de toekomst, onze toekomst.

Sabine van Deelen

Eyescan

We gaan voor de lange termijn

We zijn er van overtuigd, dat open en eerlijke relaties tot betere resultaten leiden en langer meegaan. En dat is precies, waar we op inzetten: er gaat niets boven het samen zien groeien en bloeien van een merk.